Agenda lancering speculaasproject 22 oktober 2016

Kom je naar Oirschot? Start 11.00 uur: Marlene van Gansewinkel, Huub van der Heide en de vertegenwoordigers van de Stepping Stones Bali en So Rehab Bali worden welkom geheten door een vertegenwoordiger van de “Bali Runners”. Bij dit welkom wordt ook Edward Hamers van Jumbo Oirschot bedankt voor zijn medewerking aan dit evenement en de manier waarop hij dit evenement heeft gesponsord.

11.15 uur: Huub neemt het woord en vertelt in een korte presentatie hoe de voorselectie, operatie en nabehandeling van de Balinese kinderen zal verlopen.

11.30 uur: Na de presentatie van Huub stelt een vertegenwoordiger van de “Bali Runners” Marlene van Gansewinkel voor en vertelt in het kort waarom Marlene naar Oirschot is gekomen. Marlene vertelt daarna zelf haar levensverhaal en wat zij heeft moeten doen om haar doel te bereiken. Ook vertelt zij waarom het project van de “Bali Runners” haar zo aanspreekt.

11.45 uur: Een vertegenwoordiger van de “Bali Runners” overhandigt het eerste pakket speculaas aan Marlene van Gansewinkel. De aanwezige media (Omroep Brabant, Mooi Oirschot Krant etc. ) maken foto’s , films en een verslag van dit moment.

11.50 uur: Marlene overhandigt vervolgens de eerste doos met pakketten speculaas aan een vertegenwoordiger van de voetbalvereniging Spoordonkse Boys. Mogelijk zijn er nog meer verenigingen en organisaties aanwezig, die zich aangemeld hebben als verkooppunt en ook een eerste doos speculaas krijgen overhandigd.

12.00 uur: Het aanwezige publiek krijgt de kans om kennis te maken met Marlene van Gansewinkel en Huub van der Heide, en vragen te stellen.

Intussen kan het publiek ook pakketten speculaas kopen in de kraam van de “Bali Runners” , die door Edward Hamers ter beschikking is gesteld.

12.30 uur: De aanwezige media (Omroep Brabant, Mooi Oirschot Krant) kunnen Marlene, Huub en Edward interviewen.

13.00 uur: Gezamenlijke lunch van de “Bali Runners” in een restaurant in Oirschot, waarbij Marlene, Huub, Edward en de vertegenwoordigers van de stichtingen Stepping Stones Bali en So Rehab Bali als gasten aanwezig zijn.

 

 

Translate »