Date/Time
Date(s) - 21/01/2016 - 23/01/2016
12:00 am

Location
café zaal ’t Vrijthof

Categories


Over een maand is het weer zo ver! de Open Oirschotse Hometrainer Kampioenscappen.

In samenwerking met Stepping Stones Bali organiseren we weer de open Oirschotse Hometrainer kampioenschappen. In café zaal ’t Vrijthof aan de Molenstraat te Oirschot zal er op 21/22/23 januari gestreden worden op de individuele afstanden (500, 1000m) en koppelkoers.

De competitie zal worden opgesplitst in 3 categorieën, naast de algemene competitie, een damescompetitie en een recreantencompetitie. Voor deze laatste 2 categorieën zullen de ritten wat korter zijn dan bij de algemene categorie. Inschrijven is vanaf heden mogelijk voor ieder bedrijf of vereniging uit de regio. Een team bestaat uit twee deelnemers en één coach. De kosten bedragen €60,- per team en de opbrengst van het evenement zal, zoals ieder jaar, ten goede komen aan het goede doel Stepping Stones Bali.

Deze stichting zet zich in voor gehandicapte kinderen in Bali met een fysieke en/of mentale beperking middels een medische behandeling en therapie. Ook leidt de stichting lokale mensen op waardoor er een betere zorg in Indonesië ontstaat voor deze kinderen en jong volwassenen.