Marlene van Gansewinkel: Paralymische medaille winnares

Marlene Van Gansewinkel of the Netherlands competes in the Womens Longjump Final T44 during day 2 of the Paralympic Games in Rio de Janeiro, Brasil, September 9, 2016

Marlene Van Gansewinkel of the Netherlands competes in the Womens Longjump Final T44 during day 2 of the Paralympic Games in Rio de Janeiro, Brasil, September 9, 2016

Marlene Van Gansewinkel (de winnares van bronzen medaille bij het onderdeel verspringen op de recente Para Olympische Spelen in Rio) komt op zaterdag 22 oktober 2016 om 11.00 uur naar de winkel van Jumbo Oirschot om Balinese kinderen te helpen, die een beperking hebben en niet kunnen lopen !

De bali runners gaan met het speculaasproject geld inzamelen voor de behandeling van kinderen met een klompvoet. Edward Hamers van JUMBO OIRSCHOT wil dit project heel graag ondersteunen en levert daarom de pakketten speculaas tegen inkoopprijs. Door dit prachtige gebaar zijn de “Bali Runners” in staat om de behandeling van deze kinderen te financieren.

Het eerste pakket speculaas zal op 22-10-2016 om 11.00 uur in de winkel van Jumbo Oirschot symbolisch worden overhandigd aan MARLENE VAN GANSEWINKEL uit Hilvarenbeek. Marlene heeft vanaf haar geboorte meervoudige beperkingen en mist een onderarm en een onderbeen. Door haar enorme wilskracht en doorzettingsvermogen is zij er in geslaagd om te worden aangewezen als deelneemster aan de recente Para Olympische Spelen in Rio. Daar won zij op het onderdeel verspringen een bronzen medaille. Nadat Marlene het verhaal van dit project had aangehoord, bood zij spontaan aan om naar de winkel van Jumbo Oirschot te komen om daar het project van de “Bali Runners” te promoten.
Net als de “Bali Runners” vindt Marlene dat we de kinderen op Bali, die een beperking hebben, moeten helpen.
“Want elk kind verdient het om te kunnen lopen”

 

Translate »