Het Team

Putu Putri Sanjiwani

Putu Putri Sanjiwani

Coördinator klompvoetproject

Als coördinator legt en onderhoudt verpleegkundige Sanji het contact met orthopeden en ziekenhuizen voor uitbreiding van het klompvoetproject. Daarnaast coördineert ze het programma van MiracleFeet bij Stepping Stones Bali.

Ni Kadek Alit Puspayanti

Ni Kadek Alit Puspayanti

Gezondheidsprofessional klompvoetproject

Alit is opgeleid als verloskundige, maar werkt als gezondheidsprofessional bij Stepping Stones Bali. Ze onderhoudt contact met de streekklinieken en houdt zich bezig met de medische kant van de vroegsignalering van de klompvoet.

Kadek Erik Suarjana

Kadek Erik Suarjana

Sociaal werker klompvoetproject

Als creatieveling houdt Erik zich bezig met de ontwikkeling van educatiemateriaal, denk hierbij aan folders en posters. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de zorg bij klompvoetpatiënten.

I Made Suadnyana

I Made Suadnyana

Coördinator veldwerkproject

In het verleden was Kadek sociaal werker bij de gemeente maar bij Stepping Stones Bali is hij coördinator Veldwerkproject. In deze functie communiceert hij met alle gemeenten en overheidsinstellingen ten aanzien van de sociale dienst.

Kadek Suparta

Kadek Suparta

Sociaal werker veldwerkproject

Minggu, zoals hij zichzelf en inmiddels iedereen hem noemt, legt en onderhoudt contact met de sociale werkers 'in het veld' en met stichtingen voor de verwijzing van kinderen.

Ni Made Meigitasari

Ni Made Meigitasari

Gezondheidsprofessional veldwerkproject

Meigi voert als verpleegkundige de vroegsignalering uit. Dit doet ze in samenwerking met de verpleegkundigen 'in het veld'.

Translate »