Speculaasproject promotieteam Stepping Stones Bali in November en December 2015

OEerste pakket speculaasngeveer twee maanden geleden nam de heer Severijns, burgemeester van de Gemeente Oirschot, het eerste pakket speculaas in ontvangst van het promotieteam van de stichting Stepping Stones Bali. Daarmee gaf hij het startsein voor een project, waarbij het promotieteam samenwerkt met de stichting Harapan Best.
Speculaas project 1De opbrengst van het project zou naar drie goede doelen gaan, te weten:
- de renovatie van het kindertehuis “Maria Visitatie”in Nebe op Flores in Indonesië (stichting Harapan Best);
- het veldwerkproject en het klompvoetproject op het eiland Bali in Indonesië (stichting Stepping Stones Bali).
Inmiddels hebben heel veel ondernemers en particulieren het voorbeeld van de burgemeester gevolgd.
Sommige ondernemers verkochten de pakketten speculaas in hun zaak en/of hebben zelf pakketten gekocht voor hun personeel en zakenrelaties.Jacobushof helpt kinderen op Bali

Inmiddels zijn alle 1820 ingekochte pakketten verkocht en kan gesteld worden dat dit project een succes is geworden. De opbrengst van het project heeft alle verwachtingen overtroffen en met het eindbedrag kunnen de betrokken stichtingen een groot aantal kwetsbare kinderen in Indonesië helpen. Het is in ieder geval een project dat voor herhaling vatbaar is. Mooi om te ervaren hoeveel ondernemers en particulieren hun hart hebben open gesteld voor de kinderen in Indonesië die een beperking hebben, en enthousiast met aan dit project hebben meegewerkt.

Kees Smetsers

 

Translate »