Tilburg Ten Miles 2015

De leden van het promotieteam van de stichting Stepping Stones Bali renden voor de gehandicapte kinderen op Bali en lieten zich zelfs bodypainten voor dit goede doel…

In de sfeervolle ambiance van talrijke orkestjes en juichende toeschouwers renden ze zestien kilometer lang de longen uit hun lijf voor de gehandicapte kinderen op Bali.
Het eindresultaat gaf een voldaan gevoel en veel vertrouwen voor de marathon van Eindhoven op 11 oktober 2015.
Op die dag zouden ze met een grote groep weer gaan rennen voor de stichting Stepping Stones Bali die door Marjanne Oomen uit Oirschot vorm gegeven wordt.

Maar eerst was er nog het evenement van het feest ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de Wild Beheer Eenheid Moergestel en omstreken.
Dit feest werd gehouden op zaterdag 12 september 2015.
Tijdens het feest werd Henk van Gerven, lid van het sponsorteam van de stichting Stepping Stones Bali, gebodypaint door Marieke Crone van Atelier Bodyart. Marieke toverde Henk op deze middag om tot een exotisch dier en dat deed ze op een manier die die de meeste toeschouwers als heel bijzonder zullen hebben ervaren.
De andere leden van het sponsorteam waren samen met Marjanne Oomen aanwezig om de doelstellingen van de stichting uit te leggen. Het werd een gezellige middag, die vooral door het optreden van Henk van Gerven indruk maakte op de aanwezige bezoekers.

Op deze twee dagen heeft het promotieteam van Stepping Stones Bali op twee heel verschillende manieren de doelstellingen van de stichting Stepping Stones Bali uitgedragen aan een breed publiek. De slogan van Henk, zijnde “Groen is de kleur van doen”, werd op deze wijze in de praktijk gebracht en dat heeft weer heel wat harten geopend…
Kees Smetsers

Comments

  1. admin

    Donec at neque eget lacus lobortis molestie Mauris id elit vehicula, rutrum eu pellentesque nulla Nam sed lacus vitae metus porttitor mollis pellentesque nulla nam sed lacus vitae metus porttitor mollis.

Comments are closed.

Translate »