Terima Kasih

‘Stichting Stepping Stones Bali legt stapstenen om kinderen met een fysieke beperking op Bali te helpen omdat alle kinderen het verdienen op te groeien tot zelfstandige volwassenen’

Wat fijn dat u de tijd wilt nemen om onze tekst te lezen en ons beter te leren kennen, want wij hebben u hard nodig! Door het leggen van stapstenen verbeteren wij sinds 2013 de zorg voor kinderen op Bali die door een beperking niet (goed) kunnen bewegen en/of lopen. Een van de fysieke problemen bij kinderen op Bali is een klompvoet. Hierbij is er sprake van scheefgroei in de voet(en) bij de geboorte. Op Bali spelen religie en cultuur een grote rol in het dagelijks leven en denken van de mensen, waardoor beperkingen vaak nog als een taboe worden gezien. Daarnaast hebben ouders vaak onvoldoende kennis en geld om de juiste hulp te vinden voor hun kind. Door in te zetten op educatie, samenwerking en patiëntenzorg doorbreken wij dit taboe, vergroten wij kennis, bieden wij ondersteuning en zorg. Door middel van ons veldwerkprogramma zetten wij o.a. in op vroegsignalering. Bij vroegsignalering hoeft er vaak niet geopereerd te worden en is een gipsbehandeling in 95% van de gevallen voldoende. Hiervoor is het belangrijk dat ouders, maar vooral ook hulpverleners en –instanties beschikken over de juiste kennis. Daarom zetten wij in op bewustwording en kennisvergroting bij ouders en hulpverleners, zoals verloskundigen en verpleegkundigen. Hierdoor kunnen zij eerder betere hulp bieden en doorverwijzen. Tevens investeren wij in optimale samenwerking tussen diverse hulpverleners rond met name een kind met een klompvoet, zodat er sneller een op maat gemaakt hulpplan kan worden geboden. Daarnaast bieden wij ook patiëntenzorg op onze locatie vergelijkbaar met een consultatiebureau in Nederland.

Wilt u ook een steentje bijdragen aan een betere toekomst voor de Balinese kinderen met een fysieke beperking door uw donatie aan ons duurzame project? Iedere donatie, hoe klein of groot deze ook is, helpt ons om het pad te blijven leggen. Hierdoor kunnen we op Bali verder bouwen aan een medische structuur, die wij in Nederland al zo lang als gewoon beschouwen. Zonder uw hulp zal het ons niet lukken om dit te bereiken. Dus laten we ons samen sterk maken!

Wordt lid van onze Terima Kasih groep en laten we samen bouwen aan een onbezorgde toekomst vol mogelijkheden voor deze kinderen! U helpt met uw donatie al deze kinderen om een goede toekomst te hebben, waarbij zij volledig in de maatschappij kunnen participeren.

Hoe wordt u lid?

Door dit formulier met het door u gekozen bedrag in te vullen, wordt u lid van onze Terima Kasih groep. Stepping Stones Bali is ANBI geregistreerd, waardoor u kunt profiteren van belastingvoordeel.

Mocht u meer informatie willen, dan kunt U ons natuurlijk altijd een bericht sturen via: info@steppingstonesbali.org.

StapstenenStapstenenStapstenenStapstenenStapstenen
Translate »